مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام خسته نباشید آیا عدم پرداخت نفقه در دوران حق حبس باعث طلاق میشود؟؟ ایا میشه از رای وحدت رویه 633 استفاده کرد و پرداخت نفقه منوط به تمکین کرد. و شاهد به دادگاه معرفی کرد که توان پرداخت نفقه نداشتم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

فکر کنم اگه ششماه نفقه پرداخت نشه و طرف حکم جلب بگیره طلاقش بابت شرایط ضمن عقد صادر بشه
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer