مشاوره حقوقی رایگان - حق حبس

سلام خسته نباشید آیا عدم پرداخت نفقه گذشته در زمان حق حبس باعث طلاق میشود یا باعث حکم جلب ؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

6 مرداد 1394

به موجب نظریه شماره 1967/7 مورخه 24/3/83 اداره حقوقی تحقق این جرم را موکول به پرداخت نکردن نفقه حال کرده و مطالبه نفقه ایام گذشته (ولو روز گذشته) به جهت اینکه ترک انفاق جرم مستمری است به لحاظ استمرار می تواند به دفعات مورد شکایت واقع شود و تاریخ ترک انفاق در واقع تاریخی است که شاکی در شکایت خود برای شروع جرم ترک انفاق اعلام نموده و این امر به اثبات رسیده باشد. لذا مطالبه نفقه ایام گذشته را فاقد جنب کیفری دانسته است.لذا میتوانید به دادگاه محل اقامت خوانده مراجعه و دادخواست مطالبه ی نفقه گذشته بدهید.همزمان هم میتوانید اقدام نمائید