مشاوره حقوقی رایگان - اضافه متراژ انباری پس از صدور سند

با سلام ملکی قولنامه ای خریداری شده و بلافاصله هم تحویل گرفته شده و ساکن شدیم در حالی هنوز سازنده در حال انجام نازک کاری های ساختمان بود حال که پس از یک سال پایان کار اخذ شده و اسناد آماده شده متراژ پارکینگ و واحد در همان حدود ذکر شده در قولنامه است و مشکلی ندارد اما متراژ انباری که در قولنامه 3 متر ذکر شده به 8/20 متر افزایش یافته آن هم در حالی که 4/60 متر آن مفید است و این انباری در بین تمام انباریهای ساختمان وضعیت خاصی دارد که به جای 70 الی 80 سانت ضخامت دیوار چیزی حدود 3 متر و 60 سانتی متر دیوار به متراژ انباری اضافه شده و سازنده به ازای این سه متر و خورده ای هم میخواهد به قیمت زمان خرید پول دریافت کند در حالیکه از روز اول که انباری هم تحویل داده شد در خصوص وضعیت خاص و مشکل این انباری توضیحی به ما نداده و در قولنامه هم سه متر ذکر کرده است آیا باید این متراژ غیر مفید اضافه رو بپردازم؟ لازم بذکر است داوری موسسه داوری اتحادیه املاک هم در متن قولنامه پذیرفته شده است. ضمنا در فارس عرف به این شکل است که متراژ دقیق انباری، پارکینگ و واحد در سند ذکر میشود.
با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

بستگی به شرایط قرارداد داره ولی اگه مورد معامله بیشتر از قولنامه از اب در بیاد و خریدار بابتش پول نده ممکنه برای فروشنده حق فسخ ایجاد بشه
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer