مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف شدم

سلام من با موتورسیکلت در تونل توحید شمال به جنوب در لاین استرار در حال حرکت بودم ناگهان صدای بوق و داد و فریاد شنیدم کمی به راست پیچیدم (به اندازه 20سانت) که یک موتورسیکلت از سمت راست با سرعت بسیار زیاد به من خورد و من رو به زمین زد و چندمتر جلوتر به جدول برخورد کرد و دو سرنشینش از موتور افتادن که یکی درجا فوت کرد و دیگری آسیب شدید دید نظریه کارشناسی منو مقصر صددرصد شناخت اعتراض که زدم کارشناس 3نفره هم منو مقصر شناخت به نظرتون من باید چیکار کنم چون خودمو مقصر نمیدونم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

سلام مجددا اعتراض کنید و درخواست بررسی فیلم دوربین‌ها رو بدهید