مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه سفته

باسلام و عرض خسته نباشید، من 84 میلیون تومان سفته به تاریخ سررسید برج 10 سال 95 را در برج 8 سال 98 در دادگاه مطالبه کردم و الان دادگاه زمان مبدا تاخیر تادیه را برج 8 سال 98 اعلام کرده، میتونم اعتراض بزارم؟ یا اعتراض بی فایده است؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بی فایده است

محمدمهدي  سياح منش

محمدمهدي سياح منش :

استان :

سفته از تاریخ واخواستد با شرایط قانون نتجارت به دارنده سفته خسارت تاخیر تادیه تعلق میکیرد اکر واخواست نکرده باشید از تاریخ تقدیم دادخواست خسارات تاخیر قابل محاسبه است