مشاوره حقوقی رایگان - قانون مربوط به تراس

با سلام. ما طبقه 5 از ساختمان 5طبقه هستیم، سازنده و فروشنده واحد ما ط4 ساکن هستند، طبقه آخر دارای عقب کشی شیبدار می باشد و حدودا 20متر پشت بام ط4 بصورت تراس می باشد. (در سند نوشته پشت بام ط4) من در شرایطی واحد را خریدم که فروشنده درب و پنجره رو به پشت بام مذکور گذاشته بود و هیچ راه دیگری به آنجا نیست، حال پس از گذشت دو سال اعلام میدارد آن درب و پنجره باید برداشته شود آیا بنده میتوانم جهت جلوگیری از بسته شدن در و یا ادعای خسارت از فروشنده، کاری بکنم؟ آیا وجود یک پنجره 40×60 مانعی دارد

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

ابتدا وضعیت موجود را طی دادخواستی با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری تأمین دلیل کنید
تمام دلایل و مدارکی که در بدو خرید وضعیت به شکل توصیفی بوده است را جمع آوری نمایید

در صورت هرگونه اقدام از طرف ایشان و یا مراجع عمومی از جمله شهرداری، با تکیه بر مستندات جمع آوری شده و تأمین دلیل، حسب مورد علیه طرف مقصر اقدام مقتضی نمایید

پیروز باشید