مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت بدون شماره موتور

سلام خسته نباشید من یک موتور دارم اون موقع همه چیز داشت برگه اوراق داشت و شماره های شاسی و پوسته هم درست بود ولی بعد مدتی به علت هرز شدن کارتل و شکستگی درب کلاچ کلا پوسته هارو عوض کردم شماره شاسی دارد ولی شماره پوسته ندارد آیا میتونم بفروشمش؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به اداره راهنمایی و رانندگی مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به تعویض پلاک مراجعه نمایید اگر ایرادی نگیرند می‌توانید منتقل کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق راهنمایی و رانندگی موضوع را پیگیری کنید