مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام
یک واحد اپارتمان قولنامه ای فروختم یک فقره چک 30میلیون تومان دوماهه و الباقی نقد بعد از دو ماه چک برگشت خورده چک در قولنامه قید شده و پشت چک بنگاه امضا کرده
بنگاه قرار بوده تا پایان معامله قولنامه به خریدار ندهد ولی این قولنامه به خریدار داده و واحد را فروخته و جواب گوی چک من نیستن
الان من باید چکار کنم تشکر

پاسخ ها :

برگشت چک ثمن معامله ملک خیانت در امانت قولنامه ملک چک خرید و فروش ملک