مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی

هزینه دادرسی سفته به ازای یک میلیون چقدر است؟

پاسخ ها :

هزینه دادرسی سفته هزینه دادرسی سفته

سوالات مرتبط

هزینه دادرسی بابت سفته
با سلام بنده از کسی 500 میلیون سفته دارم . زمان اجرا گذاشتن گفتن هزینه دادرسی را پرداخت کنین بنده اعلام اعسار کردم . دادگاه هم نصف مبلغ هزینه دادرسی را برای بنده اعلام به پرداخت کرده ولی بنده نمی دانم...
سفته
آیا سفته ای 500 میلیونی که برای ضمانت زندانی داده شده و ثبت شده در شورا که بابت ضمانت میباشد.و الانم که کلا زندانی آزاد شده. با این حال شاکی که سفته ها دستش هست آیا می‌تواند روی سفته اقدام کند و ...
اجرای سفته
با سلام و وقت بخیر فردی به من یک میلیارد و دویست بدهکار است و بنده از ایشان 12 سفته 100 میلیونی دارم و در سررسید سفته عندالمطالبه ذکر شده است. امضا و انگشت سفته در حضور شاهد صورت گرفته است. این شخص پا...
سفته
مبلغ 20 میلیون تومان سفته دارم. از مهلت ده روزه واخواست گذشته است اما الان چاره ای ندارم که اجرا بگذارم. لطفا راهنمایی کنید به کجا مراجعه کنم؟! شورای حل اختلاف یا دادگستری چون مبلغ زیر 20 تومان است ن...
اعسار
باسلام. در پرونده حقوقی سفته محکوم به پرداخت شدم و برام اجراییه اومده در فرم اعسار بایدمبلغ بدهی رو قید کنم ولی نمیدونم مبلغ رو چه جوری محاسبه کنم ..آیا باید کل مبالغی که در اجراییه اومده رو جمع بزنم ...