مشاوره حقوقی رایگان - تغییر قرارداد کار؟

سلام و روز بخیر حدود 4 سال است در شرکتی مشغول فعالیت هستم این شرکت خصوصی اعلام کرده به جهت جلوگیری از انباشت بدهی ها (طلب سنوات و خرید مرخصی این مدت هنوز پرداخت نشده) به اکثریت پرسنل اعلام کرده بایستی قرارداد سه ماه اول امسال را با شرکت دیگری منعقد کنیم (شرکت دیگر متشکل از اعضای هیات مدیره همین شرکت است) و اینکه شرکت ما مهندسی است و شرکت جدیدی که قرار است 3 ماه قرارداد کاریمان با ان منعقد شود شرکت خدماتی نظافتی و همچنین اعلام کرده افزایش حقوق نداریم سوال اینست که ما چه کاری میتوانیم انجام دهیم اگر بگوییم قرارداد نمیبندیم اخراج میکنند قرارداد ببندیم افزایش حقوق نداریم مطالباتمان بر مبنای سال پیش پرداخت میگردد و اینکه با این جابجایی ایا بعدا میتوان برای بیمه بیکاری اقدام کرد یا پس از ان دیگر حتی قادر به دریافت بیمه بیکاری به جهت سه ماه قرارداد در انجا نخواهیم بود؟ ممنون از وقت و منتظر پاسخ جنابتان

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با نپذیرفتن شما و عدم نیاز کارفرما میتوانید حقوق بیکاری بگیرید