مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه افزایش حقوق

سلام

آیا 15درصد افزایش حقوق 91هزار *باید و الزاما* بروی پایه حقوق اضافه بشود؟

در شرکت ما بخشی از 15درصد را به پایه اضافه میکنند و مابقی را در مزایا (حق جذب حق سرپرستی ..) اضافه میکنند.
مثلا اگر حقوق پایه در سال 98 2میلیون باشد حق مسئولیت 500هزار ، در سال 99 حقوق پایه باید (2میلیون 15درصد) 91هزار شود =2391000
ولی در شرکت ما مثلا پایه را 2100000 میکنن و 291 هزار مابقی را به حق مسئولیت اضافه میکنن. و حق مسئولیت را 791000(500 291)

بعد طرح طبقه بندی به این شکل انجام میشود.

ایا این روش قانونی میباشد؟ اگر خیر چه باید کرد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام پیشنهاد میکنم با یک کارشناس حسابداری آشنا به امور حقوق و دست مزد مشاوره نمایید.