مشاوره حقوقی رایگان - نحوه درخواست خسارت از شرکتی که باعث عدم تمدید پروانه اشتغالم شد و حدود سه سال نظارتم را از دست دادم

با سلام و عرض ادب
سال 1393 در آزمون نظام مهندسی تهران در رشته تاسیسات مکانیک قبول شدم ..
در تاریخ 93/08/25 پروانه ام شامل نظارت و طراحی صادر شد ..
در اواخر سال 95 مجوز نظارت آبفا را با گذراندن دوره آموزشی اخذ کردم ..
در سال 96 در آزمون گاز شرکت کردم و پس از قبول شدن ، دوره کارورزی را نیز با موفقیت به پایان رساندم ..
در برج های 10 و 11 چهار دوره آموزشی پیش نیاز ارتقاء پایه از سه به دو را در دانشگاه علم و فرهنگ با موفقیت گذراندم ..
در طی این سه سال فقط به عنوان ناظر حقیقی فعالیت میکردم.
بعد از پایان سه سال فعالیت طبق قوانین نظام مهندسی یکی از مدارک مورد نیاز جهت تمدید پروانه اشتغال ، گرفتن مفاصا حساب از حوزه دارایی شهر خودم می باشد ..
اما وقتی سه سال بعد در تاریخ 96/06/25 یعنی حدود دو ماه جلوتر به دارایی مراجعه نمودم متوجه شدم به دلیل ثبت شدن نامم به عنوان بدهکار در اجرائیات مالیات شهرستانی غیر از تهران تا اطلاع ثانوی مجاز به گرفتن مفاصا حساب نیستم.
بدون ارائه مفاصا حساب به سازمان به هیچ وجه امکان تمدید پروانه وجود ندارد فلذا در کمال ناباوری از ادامه فعالیت باز ماندم و کلی خسارت مالی و حتی روحی و روانی به من وارد شد..
پیگر ماجرا شدم و متوجه شدم شرکتی حدود ده سال قبل از اینکه اصلا عضو سازمان بوده باشم یعنی در سال 85 با جعل امضای من نسبت به ثبت شرکت اقدام نموده و با اختصاص ده درصد سهام منو به عنوان عضو هیئت مدیره قرار داده لذا با گرفتن وکیل شکایت کردم و پس از حدود دو سال و نیم طول کشید و عدالت برقرار شد و قاضی محترم پس از تمام بررسیها، در حکم قطعی تجدید نظر ( البته به استناد کارشناس خط که تمامی امضاهای زیر صورت جلسات مجامع عمومی آن شرکت را که منتسب به امضای من بود را جعل اعلام کرده بود ) کلیه پرونده های ثبت آن شرکت را ابطال اعلام نمود و در حال حاضر در مرحله اجرای حکم و منتظر صدور حکم به دارایی جهت پاک نمودن اسمم از اجرائیات دارایی می باشم که ظرف ده روز آینده انجام می شود و در آن صورت قادر به گرفتن مفاصا حساب و تمدید پروانه می باشم..
اما طبق توضیحات بالا بخاطر ناحقی ، خسارت زیادی به من وارد شده که وکیلم از من درخواست کرده تا دادخواست مطالبه خسارت به دادگاه بدیم تا دو سال و نیم خسارتی که بابت بیکاری و از دست دادن سهمیه های نظارت مهندسی ام متحمل شدم را به دادگاه بدهیم.
سوالم اینه که چگونه و به چه روشی میتوانم مقدار سهمیه و مبلغ خسارت را از سازمان دریافت کنم تا در دادخواست درخواست مطالبه بنویسم؟
و چه کسی در سازمان میتواند به من کمک کند؟ و یا به چه قسمتی در سازمان برای اینکار باید مراجعه کنم ؟ خواهشمندم از لحاظ حقوقی کمکم کنید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما ماجرا را به صورت کامل شرح دادید اما سوال انتهای مطلب کاملاً اداری است و جنبه حقوقی ندارد. با تماس با سازمان نظام مهندسی مشکل شما حل خواهد شد