مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت جریمه دیرکرد اجرایی تعهد

با درود
اینجانب ملکی واقع در تهران خریداری نمودم و در مبایعه نامه مقرر شده بود 25 /6 /98 سند ملک را بنام اینجانب منتقل کند . در ان زمان سند حاضر نشده است . در اخرین روزهای سال 98 زنگ زدن که سند حاضر است . ایشان حاضر به پرداخت مبلغ دیرکرد طبق قرارداد نیستند . برای هر روز دیر کرد باید سی هزار تومان بدهند و هر روز هم منو تهدید به فرستادن ابلاغیه میکنند . در ضمن اینجانب عدم حضور برای ایشان نگرفته ام.
آیا امکان و شانس دریافت جریمه عدم اجرایی تعهد بموقع را دارم؟
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.امکانپذیر است ولی باید دید ارزش دوندگی دارد یاخیر؟