مشاوره حقوقی رایگان - یارانه معیشتی مستمری بگیران نیروی انتظامی

سلام خسته نباشید پدر من بازنشسته نیروی انتظامی بود و مهر ماه 98 فوت کرده الان مادرم مستمریشو میگیره اما یارانه معیشتی رو تا الان به ما ندادن توی سایتم نمیتونم اعتراض بدم هیچکس نمیگه که من باید از کجا پیگیری کنم نه کانون بازنشستگان نه پیشخوان دولت نه پلیس 10 همه میگن به ما مربوط نمیشه پس به کی باید بگم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

با در دست داشتن مدارک شناسایی و گواهی فوت پدر برای تغییر سرپرست خانوار به دفاتر پلیس 10 مراجعه نمایید....... دقت کنید ((تغییر سرپرست خانوار))