مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

باسلام، اینجانب مدت 5سال و نیم است که در سازمان دانش آموزی که یک نهاد عمومی وابسته به آموزش و پرورش است مشغول فعالیت هستم از سال 93 تا م6 قرارداد 6ماهه داشتم و بعد از سال 96 بدون قرارداد کار کردم اداره کار رای بازگشت به کار داد و به کارم برگشتم اما باز اخراجم کرد بعد از اون شورای حل اختلاف ابقا به کار برام زده که دو سه روز دیگه باید برم برای اجراییه، چند تا سوال داشتم آیا من می توانم به دیوان عدالت اداری برای تبدیل وضعیت در آموزش و پرورش شکایت کنم با توجه به اینکه قراردادم دائم محسوب میشود؟ قبولی آزمون ادواری در سال 83 را هم دارم و پدرم هم 9 ماه در زمان جنگ در منطقه جنگی معلم بوده که شنیدم سه چهارم اون به عنوان ایثارگری حساب میشه، ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت استخدامی در آموزش و پرورش تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان ایثارگران تبدیل وضعیت استخدامی استخدامی دیوان عدالت اداری