مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از برون سپاری به حق التدریس

سلام .
پدر من 14 ماه جبهه داوطلبانه داره کارت ایثار هم داره. من 3 ساله که نیروی برون سپار در آموزش و پرورش هستم. آیا امکانش هست که من از طرح استفساریه تبدیل وضعیت ایثارگران استفاده کنم، و لااقل از برون سپاری به حق التدریس تبدیل وضعیت بشم ؟؟؟ خود اداره که میگه نمیشه

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

با سلام : شما با مراجعه به دفتر ایثارگران در اداره کل آموزش وپروش و ارائه مدارک خود پاسخ را به روز بخشنامه و دستور العمل صادره بشنوی .
موفق باشید