مشاوره حقوقی رایگان - استقلال دختر مجرد

سلام خسته نباشید.
دختر هستم. ترم هشت یکی از رشته های علوم‌پزشکی هستم و تا دو ماه دیگه فارغ التحصیل میشم و از تابستون باید برای طرح نیروی انسانی که برای رشته من اجباری هست اقدام کنم. حقوقم حین طرح حدودا چهار و ‌نیم میلیون هستش. من دانشجوی همدانم و میخوام همونجا ام مشغول به کار بشم برای طرح. ولی خانوادم اصفهان زندگی میکنند. 22 ساله هستم. آیا امکان این رو دارم که با وجود مخالفت پدرم و تهدید کردنش به مرگ و فحاشی و تهدید هاش این کارو انجام بدم؟ بدون رضایت ایشون و با تصمیم خودم.

پاسخ ها :

الهام عبدالهی

سرکار خانم الهام عبدالهی :

سلام وقت بخیر
پدر شما فقط در مورد ازدواج شما می توانند اذن ندهند, در دیگر موارد با عنایت به سن شما و استقلال مالی تان,حق و تکلیفی باقی نمی ماند.