مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف موجر در خصوص توقیف ودیعه برای مهریه

سلام. من ملک را دادم اجاره، یک ماه به پایان قرارداد، مستاجر تلفن جواب نمیدهد و همسر ایشان جهت توقیف ودیعه برای مهریه می خواهد اقدام کند. تکلیف من با توجه به اینکه موعد قرارداد رو به اتمام است چیست؟ با همسر ایشان همکاری کنم؟ تکلیف ودیعه از جانب من چگونه است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نباید همکاری کنید
شما اگر همسرش از دادگاه نامه توقیف به شما آورد می توانید پول را به حسابی که دادگاه اعلام می کند واریز کنید آن هم اگر ملک را تخلیه مرد و اگر تخلیه نکرد می توانید پرداخت نکنید تا تخلیه کند.
پول پیش مستثنیات دین محسوب می شود و ممکن است دادگاه درخواست توقیف همسرش را رد کند.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

ودیعه را به صاحب یرازداد بدهید. اگر همشر ایشان جواب نمیدهند و منزل تحویل شده به صندوق دادگستری واریز نمایید.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

درصورت دریافت احضاریه از دادگاه یا اجرای احکام ودیعه را به اجرا تحویل دهید