مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

سلام میخواستم بدونم برای توقیف اموال از روز اول که دفتر خونه ازدواج هست تا وقتی که اموالش توقیف میشه حدودا چقدر طول میکشه؟مچکرم

پاسخ ها :

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

بستگی به حجم پرونده های اجرای ثبت داره ، بین 1 روز تا یک هفته

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زمان قابل پیش بینی نیست . باید پیگیری کنید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
بستگی به واحد اجرای ثبت و شلوغی و خلوتی ان دارد

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

سلام
زمان قابل پیش بینی نمی باشد باید پیگیری نموده و منتظر باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

زمان نامشخص است با پیگیری حضوری امکان تسریع در روند توقیف وجود خواهد داشت