مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف حساب بانکی بابت مهریه

عرض سلام و احترام
بنده حدود 3 هفته هست ک مهریه ام رو اجرا گذاشته ام.در حال حاضر حساب های بانکی و اموال همسرم توقیف شده و برای ایشون ابلاغیه امده.الان ایشون درخواست دارد که حداقل یک حساب بانکی اش باز شود تا بتواند امرار معاش کند. من میتونم فقط حساب بانکی ایشون رو رفع توقیف کنم و بقیه اموال که شامل پول در صندوق سرمایه گذاری،خانه ، مغازه و ماشین هست در توقیف بنده بماند؟
تا چه مدت میتونم اموال رو در توقیف خودم نگه دارم؟ چون فعلا قصد ندارم اقدام اجرایی جهت گرفتن مهریه انجام بدم فقط میخوام اموال در توقیف من باشند تا نتواند انتقال دهد.
سپاس از پاسخ گویی شما

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به درخواست شما، رفع مسدودی از یک حساب بانکی جهت امرار معاش امکان‌پذیر است.
شما نمی‌توانید بدون مطالبه مهریه نسبت به توقیف اموال شوهر خویش برای مدت طولانی اقدام نمائید؛ چرا که اساساً فلسفه توقیف اموال زوج برای مطالبه مهریه است.

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

بله نسبت به حساب بانکی میتونید رفع توقیف کمید. تا هر موقع شما بخواهید اجبار قانونی وجود ندارد