مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سند سیاهه جعلی

با سلام
همسر سابق بنده کلیه اموالم را منتقل کردند و ایشان وسیله ای تهیه نکرده بودند لذا سیاهه ای نیز وجود نداشت
اولا از این ازدواج 17 سال گذشته
دوما فاکتور و چک خرید و ... همه را دارمو تحویل قاضی دادم
همسر سابق نیز سیاهه بدون امضا من از کل وسایلم تهیه کرد و داده دادگاه
مشخص است این سیاهه جدیدا تنظیم شده
اما قاضی باتوجه به سیاهه رای داد

سیاهه ایرادات ذیل را دارد :
1-امضا بنده و یا خانواده بنده را ندارد
2-امضا خودش با ذکر نام یکی دیگر در پایان سیاهه وجود دارد یعنی نامی از همسر سابق به عنوان مالک اموال در امضا زنندگان سیاهه نیست بلکه امضا خودش را زده ولی داخل امضا اسم خواهرش را نوشته است که مصداق جعل است
3-صفحه اول سیاهه امضا و تائید ندارد

میتونم نسبت به جعل سند در دادگاه کیفری بدلیل استفاده از اون و ضرر رساندن به من شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اعتراض کنید و جعل سیاهه را هم اذعا کنید و تقاضای کارشناس

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .کاربر محترم جهت اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید