مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وام گیرنده توسط ضامن

با سلام
ده سال پیش در دام یک شرکت تقلبی گرفتار شدم و با وعده های واهی مبنی بر اعتبار شرکت ، با فیش حقوقی ضامن هفت نفر از افرادی که شرکت گفت شدم و وعده دادند ظرف یکی دو روز چک و سفته معتبر و یک مبلغ به عنوان هبه از باب این که ضامن اشخاصی که گفته اند شدم به من خواهند داد ، ولی مبالغ را از بانک های مختلف وام گرفتند بازپرداخت نکردند و متواری وقتی به دفتر شرکت مراجعه کردم فهمیدم شرکت وجود خارجی نداشته و من ماندم و بانک های مختلف که ضمن مسدود کردن حقوق ماهانه ام حساب هایم را مسدود و وجوه را برداشت میکردند که در این ده سال نمیدانم چه میزان بوده است و میدانم حالا بعد از ده سال شکایت کیفری مشمول مرور زمان است.
... اما تصمیم گرفتم از طریق حقوقی بابت مبالغ کسر شده از حقوق ماهانه و مبالغی که نقدا به بانک ها پرداخت کردم شکایت حقوقی تنظیم کنم اما به هر کدام از بانک ها مراجعه میکنم مبلغ اصل وام و مبلغی که از من به عنوان ضامن کسر شده و اطلاعات وام گیرندگان را اعلام نمی‌کنند و میگن نامه قضایی بیار و دفتر خدمات قضایی هم میگه تنظیم دادخواست ملتزم تعیین مبلغ خواسته و تعیین هویت خوانده است. چطوری میتونم نامه بگیرم بدون تشکیل پرونده اولیه؟ یا چطوری اعلام کنم تعیین مبلغ خواسته نیاز به استعلام کتبی از بانک ها دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم از طریق �اجعه به بانک‌هایی که حسابتان مسدود شده است شماره نامه مسدودی و مرجع مسدودی را استعلام و حضوری پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ابتدا پرینت از حساب بانکی خود اخذ نمایید
شما باید دادخواست حقوقی مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه اقامه نمایید
و درخواست استعلام را نمایید