مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار جلب به دادرسی

با سلام خدمت وکلای گرامی؛
شاکی در شکایتش علیه بنده اقرار نموده که بنده با مشت و لگد به صورت و شکمش ضربه زدم ولی در گزارش پزشکی قانونی به قسمت های دیگر بدن از جمله زخمی شدن لاله گوش، ضربه به قفسه سینه و ضربه به ران اشاره شده و به نوعی تناقض به چشم می خورد.
ثانیا در تحقیقات کلانتری قید شده که افراد منطقه همه اظهار بی اطلاعی از درگیری نموده اند ولی شاکی یک نفر که کارگرش می باشد را به عنوان شاهد معرفی نموده که در اظهارات شاهد هم ضد و نقیض گویی به چشم می خورد.
ثالثا شاکی عکس هایی از ضرب و جرح ارائه نموده که اثری از حضور من مشاهده نشده است.
آیا می توانم با ارائه دلایل بالا برای قرار جلب به دادرسی ایراد بگیرم؟
ممنون از راهنمایی تون.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ دلایل موجهی به نظر می‌رسند تا بر اساس آنها در مهلت مقرر قانونی اعتراض نمائید.