مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب به دستور دادستان

باسلآم. بنده متوجه شدم که یکی از حسابهام مسدود شده که پس از مراجعه به بانک گفتند که به دستور دادستان تهران مسدود شده و مبلغ مسدودی 999/999/999/999 میباشد. و ظاهرآ به دلیل واریز مبلغی پول به حساب من.
سوالی که داشتم این هست که اگر شخصا به شعبه مراجعه کنم امکان بازداشت هست؟
آیا مبلغ واریزی به میزان همین رقم هست یا رقم سوری میباشد و صرفا جهت مسدودی این مبالغ ذکر میشود.
ممنون میشم اگر به سوالاتم جواب بدهید.
باتشکر

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

در سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی ثبت نام نمایید تا چنانچه پرونده ای علیه شما تشکیل شده است مطلع شوید و سپس به دادسرا مراجعه نمایید