مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت فرزند از پدر

سلام همسر من آتش نشان است من دو فرزند پسر نه ساله و پنج ساله دارم .دست بزن دارد و خیلی بد کتک میزند و چندبار اقدام به خفه کردن من کرده بود و چند باری هم با ساطور بهم حمله کرده میتونم از دادگاه درخواست سلب حضانت کنم و حضانت دائم فرزندانم و بگیرم.

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه دلایل اثباتی داشته باشید امکان پیروزی خواهید داست ولیکن با توجه به توضیحات دلایل کافی برای اثبات موارد فوق ندارید.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام حضانت 5 ساله باشماست وبرای سلب حضانت همسر باید عدم صلاحیت ایشان را ثابت کنید