مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق در قبال بخشش مهریه

سلام
من 110 تا مهریه داشتم که در ازای حق طلاق میخواستم نصفش رو ببخشم ولی در دفتر خانه به ما گفتن حق طلاق نمیشود و فقط وکالت طلاق حداکثر تا پنج سال میشود و من مجبورا قبول کردم و الان 7 سال گذشته من نمیتونم هیج طوری از این وکالت طلاق استفاده کنم و یا چون از وکالت طلاق استفاده نکردم نصف مهریه ای که بخشیدم رو برگردونم؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مقید نمودن وکالت در طلاق به مدت پنج سال ایده همسر و دفترخانه بوده و میتوانستید وکالت کامل اخذ نمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .کاربر محترم جهت اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید