مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه و طلاق

سلام خسته نباشید من زوجه 2 سال هست که مهریمو گذاشتم اجرا قرار نهایی مهریه هم اومده که طرف مقابل محکوم شده به پرداخت ولی من الان میخوام که مهریمو ببخشم و طلاق بگیرم اون چند جلسه هست که نمیاد دادگاه اگه اون باز ‌نیاد و من بگم مهریمو نمیخوام‌ آیا میتونم طلاق بگیرم یا باید ایشان منو طلاق بدن؟؟؟

پاسخ ها :

وکالت طلاق در قبال بخشش مهریه بخشش مهریه و طلاق بخشش مهریه طلاق از طرف زن مهریه طلاق قوانین مهریه