مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف مالی با همسرم

سال 94 بر اساس اعتماد و اطمینان آپارتمانی را به نان خانومم خریداری نمودم. چون خودم دسته چک نداشتم از چک همسرم مبالغ را طی 4 فقره به مالک پرداخت کردیم. اما مبالغ واریزی را من به حساب همسرم واریز کردم و در واقع چکها را من پاس کردم. در ضمن همسرم خانه دار هستند. حالا با همسرم دچار اختلاف شده ام. آیا میتونم پولم را پس بگیرم؟ سوال اصلی من این است که باید با چه عنوانی در دادگاه اقدام کنم؟
1- رجوع از هبه
2- پس گرفتن قرض
3- بگم پولها را از بابت مهریه به ایشان داده ام
کدام یک از این سه عنوان بهتر است؟
آیا ذاتا امکان رجوع از هبه برای پول نقدی که متهب آنرا به ملک تبدیل کرده است، برای واهب وجود دارد؟ طبق قانون پول نقدی که به ملک تبدیل شده، در عین موهوبه تغییری ایجاد شده است یا خیر؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

به نظرم فقط دادخواست مطالبه وجهی که به حساب ایشون ریختید را میتونید بدید
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer