مشاوره حقوقی رایگان - دریافت غرامت تصادف حین خدمت سربازی

با عرض سلام و خسته نباشید بنده در تاریخ 6 بهمن 98 حین مرخصی با خودرو شخصی دچار واژگونی شدم و تاریخ تسویه خدمتم 4 اسفند 98 بود الان پس طی مراحل درمانی و قانونی مطابق نظریه نهایی پزشکی قانونی 9.5 درصد دیه به من تعلق میگیرد و درخواست دریافت از بیمه خودرو را داده ام ایا از بیمه سربازی هم غرامت به من تعلق میگیرد؟ مراحل قانونی به چه صورته؟ از کجا باید شروع کنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام برای یک آسیب( اعم از دیه و خسارت) شما فقط یکبار می توانید خسارت دریافت نمایید