مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر به دلیل ازدواج مجدد بدون اجازه

سلام وقتتون بخیر میخواستم در مورد لایحه جدید همسر دوم بدونم که چطوری هست؟ همسرم بهم خیانت کرده و الان که من فهمیدم به مشکل برخوردیم و میگه طلاقت میدهم و در حضور مشاور گفت که من با اون خانم ازدواج کردم میخواستم بدونم‌من‌میتونم ازشون شکایت کنم؟؟
عقدشون ثبت نشده و اگر راست گفته باشد احتمالا صیغه باشد!
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
میتوانید به استناد ازدواج مجدد همسرتان،دادخواست طلاق بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
امکان اقامه دعوا و پیگیری موضوع توسط شما وجود خواهد داشت