مشاوره حقوقی رایگان - حریم راه

سلام خسته نباشید
بنده یک قطعه زمین دارم که توی روستا هست لب جاده میگن باید عقب بشینم ولی دیوار قدیمی ان خراب نشده و من برای اونکه بتونم اونجا زندگی کنم مجبور بودم مثل همه که روی دیوار قدیمی دیوار کرده بودند یا دیوار کنم یا ورق شیروانی بزنم من ورق شیروانی گذاشتم روی دیوار با کلی هزینه چون میخواستم حریم خصوصیم رعایت بشه و داخل خونم دید نداشته باشه با اداره راه هشت ماه قبلش هماهنگ کردم گفتند فقط ورق بزن دیوار نچین هروقت همه را خراب کردیم دیووار خودتم باید خراب کنی منم قبول کردم ولی حالا اومدن تمام ورقهای مارا خراب کردن بدون اخطار و هماهنگی تمام آهنها با ورقها دزد برده و 50نمونه دیگه که مث من یا بیشتر من دیوار کردن را خراب نکردن اینجا تبعیض قائل شدن شاید چون پول رشوه یا پارتی نداشتم شما منا راهنمایی کنین چگونه باید شکایت کنم از مال دنیا فقط همینا دارم که ارث از طرف بابام بوده وام گرفتم گه درست کنم اون هم خراب کردن و یا خودشون یا دزد برده هیچکس هم جوابگو من نیست البته رئیس که عوض شده اینکار را کرده ممنونم ازتون

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
به دیواان عدالت اداری باید شکایت کنید و البته مهم هست که پیش از احداث جاده خانه و دیوار منزل شما احداث گردیده باشد در غیر اینصورت حق تخریب وجود دارد.

ليلا جابري اشترجاني

سرکار خانم ليلا جابري اشترجاني :

حریم راه باید باتوافق اداره راه اقدام کنید والا حکم تخریب قانونی هست گفتاری کفایت نمیکند وباید کتبا دستوربگیرید