مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک توسط موجر

سلام
من اردیبهشت ماه امسال یک مغازه اجاره کردم و موقع قرارداد طی کردیم که من حداقل 5 سال در این مغازه بمونم و ایشون قبول کردند ولی این رو در قولنامه ذکر نکردیم و لفظی بود
الان دوماه مونده از موعد قرارداد بهانه گرفته که بیرونم کند و به دروغ به من گفته مغازه رو فروختم و باید تخلیه کنی
حتی حاضر نیست من صاحب مغازه ی جدید رو ببینم که باهاش صحبت کنم و وقت بگیرم
با توجه به این که من کلی خرج دکور و ویترین کردم و کلی مخارج بابت دکور و نصب دوربین و دزدگیر و ... داشتم و اگر جابجا شم چندین میلیون ضرری من میشود
آیا میتونم ادعایی داشته باشم که نتواند من رو سر قرارداد بلند کند و بتونم باز هم اینجا بمونم؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید تخلیه کنید.
شما باید در قرارداد پنج سال را قید می کردید و چون قید نشده باید ملک را تخلیه کنید ادعای توافق شفاهی را دادگاه قبول نمی کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست با شهادت شهود و ادله خود 5 سال و در دادگاه محترم اثبات نمایید و الا خیر