مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک ارثی توسط یکی از ورثه

سلام
ما هفت خواهر و برادر هستیم و همه راضی به فروش هستیم
برای ملک مشتری پیدا کردیم یک نفر میگه به قیمت شما راضی نیستم، مارو تهدید میکند یا مبلغ بیشتر از بازار و عرف به او بدهیم یا درخواست مزایده میدهد
ملک ما در بازار 9 میلیارد مشتری دارد و سهم این برادر میشه 2 سهم از یازده سهم، یعنی یک میلیارد و ششصد

ولی درخواست 2200 از ما میکند چیزی که اصلا در بازار ممکن نیست

آیا میتونه درخواست مزایده بدهد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اصولاً در ملک‌های مشاعی این موضوع به وجود می‌آید

بله ایشان می‌تواند درخواست مزایده بدهد
اما مزایده چیز بدی نیست که همه از آن واهمه دارند ضمناً خود ایشان نیز سهیم است