مشاوره حقوقی رایگان - به اجرا گذاشتن چک سفید امضا

من سال 74ازدواج کردم و مادرم فوت کردم وارثیه مادریم رو میدادم به شوهرم که برای معدن هزینه کند و او هم هرباردر قبال پولی که میدادم چک میداد بهم بدون تاریخ بعضی وقت ها با ذکر مبلغ چیه باز هم چک سفید و بدون تاریخ حالا یک سال پیش فهمیدم که زن گرفته و بچه دارد و طلاق من رو غیابی داده حالا میخوام چک ها رو اقدام کنم و هر چی دادم بهش پس بگیرم باید چه کاری بکنم؟ ممنون از راهنمایی شما عزیزان.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که چک مشمول مرور زمان 5 ساله نشده باشد می‌توانید از طریق دادگاه شکایت و پیگیری نمایید ولی بهتر است قبلاً با وکیل متخصص مشورت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نگران نباشید وکیل بگیرید و بر روی چک‌ها اقدام کنید خسارتش را نیز می‌توانید مطالبه کنید