مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ثمن ملک توسط پدر

سلام من خونه خریده بودم ولی درآخر طرف فروشنده ام با رضایت بنده تو محضر زد به نام پدرم پدرم هم بعد از یک سال فروخت ولی پول من رو نداد یک چک سفید امضا دارم میخواستم بدونم میتونم از طریق چک اقدام کنم؟ بیشتر راهنماییم کنید الان حدود 6سال میشه پدرم 7ماه پیش فوت کرده ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه قرارداد های خود دادخواست مطالبه ثمن معامله بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید چک را به اجرا بگذارید و مبلغ آن را دریافت کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اسناد و مدارک و مستندات شما نیازمند بررسی است.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله امکان مطالبه چک وجود دارد و باید به طرفیت ورثه اقدام نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اری
وجود چک در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد