مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه حجاب

سلام وقت تون بخیر برای من احضاریه حجاب در سامانه ثنا ثبت شده و قبل از اون دو تماس تلفنی برای حضور در دادگاه ارشاد داشتم.
متن پیامک این می باشد:
موضوع ابلاغیه:ابلاغ اخطاريه/احضاريه حضور در جلسه رسيدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطين
موضوع ابلاغیه:ابلاغ اخطاريه/احضاريه حضور در جلسه رسيدگي براي شخص ذي سمت و مرتبطين
آیا در همین جلسه نیاز هست با وکیل مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام با وکیل مراجعه کنید بهتر است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بهمراه ضامن و وکیل در جلسه حاضر شوید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

همه افراد در رابطه با مسائل حقوقی و کیفری بهتر است وکیل دادگستری اختیار نمایند در این خصوص نیز تشخیص اختیار گرفتن وکیل با خود شما می‌باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری بهتر است با یک وکیل دادگستری همراه شوید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
الزامی ندارد که با وکیل مراجعه کنید اما برای اینکه حقوق شما بهتر تامین شود می توانید وکیل بگیرید.