مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمدید پروانه ساختمانی توسط شهرداری

با سلام : اینجانب در تاریخ اول خرداد 92 از شهرداری پروانه ساختمانی گرفتم و شروع به کار نمودم بعد از زدن اولین ستون با اختلاف شرکا مواجه شده و کار ساختمان تعطیل شد پس از چند سال با شرکا به توافق رسیدم و در تاریخ بیستم اردیبهشت 97 تقاضای تمدید را دادم چون در شهر شهرت عامه بودم به من اجازه ساخت دادند ولی در پروانه مهر تمدید نزدند در تاریخ 31 اردیبهشت 97 فرم گزارش مراحل پیشرفت عملیات ساختمانی ارایه دادم بعد از اجرای کنسول در طبقه دوم طبق پروانه ساخت با مخالفت شهرداری به عدم تمدید مواجه شدم بعدا شکایت همسایه را به میان کشیدند قابل ذکر است که همسایه همجوار بعد از پروانه ساختمان بنده پروانه ساخت گرفت و در هنگام تعطیلی کار بنده ساختمان خودش را بدون کنسول به اتمام رسانید چون به وی اجازه پیشروی کنسول نداده بودند برای من در شهرداری شکایت کرده و شهرداری جلوی پیشروی کار را گرفتند و پرونده را به کمیسیون ماده 100 برده و دستور تخریب کنسول ساختمان را صادر نمودند حکم را به دیوان عدالت ارجاع دادم ولی متاسفانه دیوان رای را بعلت عدم مدارک و استناد کافی رای صادره ماده 100 ابلاغ شد

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام زحمت کشیدید شرح کامل فرمودید اما سوال شما چیست؟