مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ار کارفرما بابت حق و حقوق

سلام و عرض ادب
خانمی سه سال در یک مطب منشی بوده با حقوق اولیه حدودا یک و نیم میلیون تومن که قرار بوده بعد از چند ماه همون حق و حقوق پایه براشون منظور بشود ولی بعد از سه سال شده حدودا سه میلیون تومن بیمه نداشته، ساعت کاری رسمی از ساعت 4 عصر تا 10 شب که معمولا خیلی بیشتر از ساعت توافق شده سر کار بوده اول کار سی میلیون از او سفته گرفتند و آخر هر سال هم تو دفترخونه از او امضا میگرفتن که کل حق و حقوق اون سال رو دریافت کرده البته هر سال حقوق یک ماه رو بهشون عیدی میدادند حقوق دریافتیش از طریق حساب بانکی بوده است
الان یک ماهه که بیکار شده حقوقش رو کامل ندادند و عیدی هم ندادند و مشکل اینجاست که گفتن باید توی دفترخانه امضا بدهی همه حق و حقوت رو کامل گرفتی بعد سفته رو بدهند
آیا با شکایت کردن میتونه به حق و حقوقش و سفته دریافتی برسد یا این که قید حقوقش رو بزند و سفته رو بگیرد؟ ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لاشه سفته‌ها از طریق مراجع قضایی قابل استرداد است.
توصیه می‌شود به دفترخانه برای امضاء مراجعه نشود و از سوی دیگر از طریق اداره کار نسبت به حق و حقوق تضییع شده اقدام شود‌‌.