مشاوره حقوقی رایگان - فسخ طلاق توافقی

باسلام.من و خانومم 6ماه پیش توافق کردیم برای طلاق و من در ازای بخشیدن مهریه ایشون اموالم دادم ولی ایشون درجلسه رسیدگی دادگاه طلاق توافقی،توافق فسخ کردن.با چه دادخواستی میتونم اموالی که به خانمم منتقل کردم رو برگردونم و چه خساراتی باید به من پرداخت کنند؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نحوه انتقال و مفاد توافق باید برسی شود تا بتوان اطهارنظر دقیقی نمود ، در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

عمران شفیعی

جناب آقای عمران شفیعی :

در صورتی که گزارش اصلاحی تنظیم شده با ابطال آن

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
انتقال شما در چه قالبی بوده است. لازم است که نحوه انتقال بیان شود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتیکه توافقتان مکتوب باشد یامحرز باشد، میتوانید الزام به انتقال اموال نمایید مبنی به تخلف از شروط ضمن عقد، البته بهتر است جهت مشاوره بیشتر تماس بگیرسد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
به چه صورت اموال منتقل شده است
جزییات مهم است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که در مقابل طلاق بوده است دادخواست رجوع از هبه ارائه شود