مشاوره حقوقی رایگان - دیه آسیب دیدگی در تصادف

سلام وقت بخیر متن سوالم کمی طولانی است ممنون میشم که حوصله به خرج دهید و پاسخ دهید.
بنده تصادف کردم و راننده بردم بیمارستان سپس متواری شد به علت سانحه کمرم و پاهام دچار درد شدیدی شده است.
پزشک قانونی من را به متخصص جراح ستون فقرات و متخصص جراح زانو معرفی کرد.
دکتر ستون فقرات نوشتند هیچ آسیبی به من وارد نشده و درد به علت مشکل دیسک کمر که از قبل وجود داشته است و دکتر زانو هم نوشته درد به علت پارگی هردو مینیسک و رباط دو زانو که از قبل بوده است می‌باشد.
سوال بنده این است که :
1_آیا باتوجه به اینکه من دردی نداشتم و بعد از تصادف برای من به وجود آمده دیه تعلق میگیرد.
2_باتوجه به این که در ماه رجب که ماه حرام است اگر دیه تعلق میگیرد چقدر بیشتر میشود.
3_بنده شاغل سپاه هستم و منتظر سرویس محل کارم بودم که سانحه رخ داد آیا بیمه نیروهای مسلح غرامت میدهد.
4_هزینه هایی که بابت تصادف تا الآن کردم را کی میدهد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میزان جراحات و‌متعاقبا نوع و میزان دیه را پزشکی قانونی مشخص می کند
اگر جراحت در ماه حرام بوده دیه تغلیظ می شود
خیر
از مقصر میتوانید بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است با توجه به تعدد سوالات و نیاز به پاسخ های متعدد، در دادراه تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دیه تنها در موارد فوتی در ماه‌های حرام تغلیظ خواهد شد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بعد از شکایت به نظر پزشکی قانونی اعتراض کنید