مشاوره حقوقی رایگان - نفوذ نم از طرف همسایه پشتی

در پشت دیوار خانه شمالی همسایه ما به فاصله یک مترو بیست سانتیمتر از دیوار انتهایی خانه ما باغچه دارد و نم بعد از بارندگی و ابیاری باغچه به دیوار اطاق ما میرسد. هر ساله مجبور به تعمیر و رنگ امیزی میشویم. هرچه تذکر میدهیم میگوید از کجا معلوم که مربوط به باغچه باشد. به هیچ وجه حاضر به همکاری نیست. حتی گفته ایم برای مدتی از نفوذ اب به باغچه جلوگیری کنید تا برای شما اطمینان از نفوذ نم حاصل شود متاسفانه حاضر به همکاری نیستند. متاسفانه نم به زیر ساختمان نفوذ کرده و موجب اسیب فراوان شده. به هیچ وجهه حاضر به جمع اوری باغچه نیست. لطفا مرا راهنمایی کنید. لازم به ذکر است که پدرم تازه فوت کرده و برگه انحصار وراثت و تصفیه مالیات بر ارث را تازه گرفته ایم.

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

ابتدا موضوع را در شورای حل اختلاف با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری تأمین دلیل نمایید
چنانچه نظر کارشناس، علت نم دیوار را باغچه همسایه اعلام نمود، طی دادخواستی ایشان را ملزم به پرداخت خسارت و ایجاد مانع در رسیدن نم به ساختمان خود نمایید