مشاوره حقوقی رایگان - مهلت اعاده دادرسی

با سلام و تشکر از راهنمایی شما
بدلیل عدم آگاهی از قانون اعاده دادرسی مهلت آن (بیست روز)گذشته است. آیا راهی هست که بتوان اقدام کرد؟

پاسخ ها :

عرفان  حجاب

جناب آقای عرفان حجاب :

باسلام درخصوص پاسخ به سوال شما به استحضار میرسانم بستگی به جهت اعاده دادرسی داره اگه دلیل شما مدرکی بوده که در حین دادرسی مکتوم بوده میتونید ظرف 20 روز از تاریخ بدست امدن اون مدرک تقاضای اعاده دادرسی کنید و یا اگر حیله یا تقلب و یا جعلی صورت گرفته میتونید بعد از گرفتن حکم کیفری مربوطه تقاضای اعاده دادرسی کنید برای توضیح بیشتر اگه مایل بودید تماس بگیرید