مشاوره حقوقی رایگان - مقرری بیمه بیکاری

سلام بنده در تاریخ 30/8/98 با عدم نیاز شرکت مواجهه شدم و از تاریخ مربوطه به مدت 18 ماه بیمه بیکاری باید بگیرم که تا بهمن به حساب بنده واریز گردیده ولی حقوق اسفند رو واریز نکردن به علت شیوع کرونا و قرنطینه شهرستان بودم که زنگ زدم شعبه مربوطه گفتن قطع شده و شما سر کار بودید لازم به ذکر است نه سر کار جایی بودم و نه مدرکی دارن و کلا الکی قطع کردن لطفاً راهنمایی بفرمایید چه اقدامی باید انجام دهم ممنون

پاسخ ها :

سحر باقری

سرکار خانم سحر باقری :

سلام، شما باید حضوری به بیمه تامین اجتماعی تشریف ببرید و اثبات کنید که بیمه جایی نبودید.