مشاوره حقوقی رایگان - قطع بیمه بیکاری

با سلام من یکسال پیش به دلیل اعلام عدم نیاز کارفرما بیکار شدم و مشمول دریافت 3 سال بیمه بیکاری شدم. یک هفته پیش با من تماس گرفتند که به کارگزاری بیمه بروم. در جلسه ای بازرس بیمه به من اعلام کردن کخ به دلیل کار در تاکسی اینترنتی قرار هست حقوق بیمه بیکاری من قطع شود. من به ایشان عرض کردم که من این کار را چند بار محدود به دلیل اینکه دوفرزند دارم و گاهی خیلی کم می آوردم با درآمد خیلی محدود انجام داده ام . (واقعا هم من فقط یکی و دوبار و با مبلغ خیلی کم این کار را انجام داده بودم) ولی ایشان گفتن برای اینکه مبلغ این یکسال را از من پس نگیرند باید دو نامه به ایشان بدهم. یکی اینکه من ندانسته و به دلیل مشکلات معیشتی اینکار را انجام داده ام و دوم اینکه از این ماه جایی مشغول به کار شده ام و ایشان دیگر بیمه من را قطع خواهند کرد. من هم فریب خوردم و هر دو نامه امضا کردم
خواهشمند است به من بفرمایید با توجه به اینکه هیچ جایی شاغل نیستم و مشکلات شدید معیشتی دارم چطور می توانم مانع قطع شدن بیمه بیکاری ام با توجه به شرایط موجود شوم؟
سپاس

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق تامین اجتماعی و سپس دیوان عدالت پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از طریق دیوان محترم عدالت اداری پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمائید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمائید

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

مرجع شکایت علیه بیمه دیوان عدالت اداری می باشد میتوانید در دفترخدمات قضائی دادخواستتان را به ثبت برسانید‌

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به اداره مراجع و پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

کارگرانی که از مقرری بیمه بیکاری استفاده می‌کنند، درصورت اشتغال مجدد،‌ مقرری بیمه بیکاری آنان قطع می‌شود. چنانچه مدت پرداخت بیمه بیکاری تمام شود یا اینکه فرد به کار جدیدی مشغول شود یا در صورت پیدا شدن کار تخصصی‌اش از قبول آن خودداری کند

همچنین اینکه مشمول دریافت مستمری بازنشستگی و از کارافتادگی کلی شود،

دیگر نمی‌تواند از مقرری بیمه بیکاری استفاده کند. در صورتی که پس از برقراری مقرری بیمه‌ بیکاری مشخص ‌شود که بیکاری بیمه‌ شده ناشی از اراده شخصی وی بوده یا بیمه ‌شده بیکار اشتغال مجدد خود را اعلام نکرده و به رغم اشتغال همچنان به دریافت مقرری ادامه داده لذا

باید وجوه دریافتی و کمک هزینه بیکاری را به سازمان تأمین‌ اجتماعی مسترد کند.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با مراجعه به قسمت مربوطه به تامین اجتماعی قابل پیگیری است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

متاسفانه با امضای نامه علیه خود اقدام کردید

یک وکیل :

با سلام حق و حقوق شما از طریق اداره کار قابل پیگیری است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پرینت کارکرد اسنپ را بگیرید و ارائه دهید تا گفته های خود را ثابت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه نمی توانید اقدامی انجام دهید