مشاوره حقوقی رایگان - غصب عنوان

سلام بنده سال 1/12/97 بر اثر تصادف افتادم زندان و بنده ناراحتی ریوی دارم که از زندان برای مدوا به بیمارستان میاواردن که بنده یک خط موبایل به اسم بنده در اختیار همسرم قرار داده بودم که وقتی همسرم به ملاقات بنده میومدن در راه سوار بر خودرویی شده است که خود را بازرس بهداشت زندان معرفی کرده و همچنین بنده را بازرس معرفی کرده و در این مدت که من زندان بوده ام درخواست طلاق داده است که دیگر به ملاقات بنده هم نیومده و وقتی من آزاد شدم در تاریخ 9/11/98 خط مویایل سوزانده و در دست گرفته ام که متوجه همچین موضوعی شدم که اون اقا پیام داد به همین خطی که من در اختیار گرفتم و من هم عوض همسرم پیام دادم که متوجه این موضوع شدم و از پیامها اسکرین شات گرفتم و شکایت کردم ایا جرمی مرتکب شده است و من به نتیجه میرسم باتشکر از شما اگه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با اینکه توضیحات بسیار گنگ و مبهم است اما باید عرض شود که صرف ارسال پیامک جرم محسوب نمی شود.