مشاوره حقوقی رایگان - زمین بلاتکلیف

سلام 170متر زمین روبه روی ملک بنده بدون صاحب است برای خرید ان باید به کجا مراجعه کنم

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام در فرض مثال چنانچه زمین یادشده دارای سابقه ثبتی بوده و پلاک ثبتی مشخصی دارد از طریق جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری در زمینه ثبت و املاک میتوانید آخرین وضعیت مالک آن را پیدا نمائید لیکن پیدا نمودن مالک دلیل حتمی بر تمایل ایان بر فروش ملک خود نیست از همسایگان همجوار آن نیز میتوانید کمک بگیرید . موفق باشید