مشاوره حقوقی رایگان - درخواست حضانت فرزند و مهریه

با سلام من 7ساله با همسرم ازدواج کردم و صاحب یک فرزند ا سال و نیمه هستم ایشان ابتدای ازدواج در یک مغازه کار می کرد و بعد با خرید یک مغازه از طرف پدرشوهرم در انجا مشغول به کار شد به دلیل اینکه مغازه فروش چندانی نداشت پدرشوهرم مغازه را فروخت و همه پولش را خرج کرد و تنها 15میلیون انرا به ما داد با اینکه همیشه می گفت این مغازه را برای تنها پسرش خریده که بیکار نباشد و پول اجاره ندهد. اما درست در زمان حاملگی من مغازه فروخت و با پولش مکه رفت و بنایی کرد. من کارمندم و احساس می کنم پدرشوهرم به پشتوانه مالی من این کارها را انجام داد. در حال حاضر همسرم بیکار است و با اینکه رشته حقوق خوانده همچنان شغلی ندارد و کلا علاقه ای به مشاغل دولتی و استخدامی ندارد. من با درامدم یک منزل خریدم و 1 دانگ آنرا به نام همسرم کردم که البته او می گوید پولش را خرد خرد داده است او نفقه زیادی نمی دهد ناهار و شام خانه مادرشوهرم هستیم. حالا بگویید من بچه ام را شیر می دهم و از بی خیالی و بیکاری همسرم خسته شدم بگویید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام در فرض مثال چون نزاعی در بین نیست وکلای دادگستری راهکار قضائی دراین خصوص نخواهند داشت ؛ لازم است برای رفع مشکل خود از خدمات مشاور خانواده استفاده نمائید و به همراهی همسر خود به دفتر خدمات مشاوره خانواده مراجعه و مطابق راهکارهای آنها اقدام فرمائید . موفق باشد .