مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب

باسلام بنده از مالک بابت ایجاد مزاحمت و سرقت و ممانعت از ورود منزل مسکونی شکایت کرده بودم حالا برام پیامک اومده رای نهایی صادر شده و قرار منع تعقیب صادر شده ؟ راهنمایی میخوام

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

ظرف ده روز باید به قرار اعتراض کنید که بره دادگاه کیفری دو
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer

ماندانا پیرنون

سرکار خانم ماندانا پیرنون :

سلام و درود
دوست گرامی قرار منع تعقیب در صورتی صاد نیشود که دلایل شما برای مقام رسیدگی کننده به جهت محکومیت متهم کافی نبودهاز تاریخ ابلاغ قرار تا 10 روز فرصت برای اعتراض به قرار صادره را دارید

ابراهیم قاسمی

ابراهیم قاسمی :

استان :

ظرف ده روز پس از ابلاغ حق اعتراض دارید