مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب

سلام. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
شکایت دایر بر توهین، تهدید، افترا و تخریب نظر به تعارض شهادت شهود و تمسک به قاعده برای در موارد شک و تردید و قاعده فقهی "الدلیلان اذاتعارضا تساقطا" در چنین مواردی مجازات نکردن ارجح می باشد.
به همین جهت ترجیح بلامرجح محال محسوب می گردد. لذا به جهت عدم کفایت ادله اثباتی، عدم اقناع وجدان قضایی و حاکمیت اصل شرعی و قانونی برائت و احترام به آزادی مشروع به لحاظ مواد 4 و 7 قانون کبیری 1392 و با عنایت به شبهه و تردید موجود ماده 120 و استناد به ماده 265 کیفری قرار منع تعقیب صادر و اعلام میگردد.
1.یعنی چی؟
2.یعنی نمیتونیم بابت پاپوش شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
در خصوص اتهامات وارده به شما قرار منع تعقیب صادر شده است .
شکایت و دادخواهی در مراجع قضایی حق اشخاص است و به صرف اینکه از شما شکایت کرده و نتوانسته آنها را اثبات کند ، حق شکایت از آنها را ندارید ،مگر اینکه اثبات شود که صرفا به قصد بی آبرو کردن شما اقدام به شکایت کرده است .
موفق باشید