مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

با سلام
ایا پرونده ای که از تجدید نظر رفته به دادگاه بدوی دیگه و توی اون دادگاه پرونده مختومه شده، ایا باید پرونده بازم برگرده تجدید نظر و حکم مختومه بودن رو تجدید نظر هم تصویب کنه و رای بده ،، یا اینکه تو دادگاه بدوی وقتی مختومه شد همونجام پرونده بسته میشه و تموم میشه؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

اگه توی رای نوشته قطعی دیگه قطعیه ولی اگه نوشته ظرف بیست روز قابل اعتراض باید بره تجدیدنظر و برگرده
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

در بدوی بسته میشود

ابراهیم قاسمی

ابراهیم قاسمی :

استان :

پرونده وقتی از تجدید نظر به بدوی ارسال شده به واحد اجرای احکام رفته و مختومه اعلام میشود.